You Know You are Dating an INDIAN Woman When…

Hej mor Hej.. Ja jeg har det fint. Hvad med dig? Ja, ja, ja. Jeg er hjemme hos min ven Ja. Ja. Jeg kom for at læse lektier med hende! Ja! Nej. Det er et fjernsyn. Ja.. eh..! Nej mor! Mor jeg læste lektier Ja, Jeg var på en blind date! Nej, Ja. Det var ok! Kun en smule akavet men Du ser fantastisk ud. – Hej det er dejligt at møde dig. – Okay Hej. – Hej! Sæt dig ned, sæt dig ned Tak – Intet problem Hvad… Hvad kunne du tænke dig at drikke? Øhm. Bare vand – Det er min favorit yeah. Jeg går ud fra at jeg vil vente på tjeneren! Okay Pooja, Jeg mødte denne fyr du ved. Vores møde var magisk. Fantastisk! Han er så romantisk. Skatter, nurh. Det her er å farverigt. Ved du hvad? Det her er måden vi skal giftes på! Indisk musik Du burde prøve noget indisk mad – Okay. Tak Det her er min yndlings.. Vil du prøve? – Ja Det kommer til at være lidt stærk. – Jeg tror nok det går – Åh ja. Hvordan er det? – Hmm, godt! – Jaaa Hey vågn op. Stå op, gør dig klar. Mine forældre kommer i dag Dine forældre kommer i morgen! – Det er Pinky. Pinky kommer i morgen Vi så Pinky i går! – Vi så Lucky i går! Nej fordi Lucky bliver gift i næste uge så vi så ham før… Det er en anden Lucky. Det, det er min onkels søn Lucky. Det her er min tantes søn Lucky. Okay? Er der to, der hedder Lucky? – Ja To der hedder Lucky, to der hedder Pinky, tre der hedder Sonus, fire der hedder Monus, Sonia, Honey, Predha, Sharun Hej datter – Hvordan går det? Godt Hvad med dig? – Jeg har det godt, fantastisk. Se. Hvordan går det lillesøster? Det går fint. Hvad med dig? Okay. Øjeblik Jeg tog kun din bror med på grund af dette. Hahahahaha. Tak storebror – Det er din bror, tag den. – Okay okay. Det er dejligt endelig at møde jer. Det her er min ven Todd. Mor Tode. Mand! Åh mand, ven Kæreste? Nazz! Betyder kæreste! Dreng som er min ven, drengven!(kæreste) – Hvad siger du? Nej, nej, nej, nej, nej, nej. Ven, ven! Tudse? Todd! – Ja, Tode! Altså T.O.D.D Todd! – T.O.D.D TODE Ja. Okay. Okay. – Nej, Tode Så Tode, hvad arbejder du med? – Jeg er musiker. Musik… huh Hvad gør du for at tjene nogle penge? Øhm. Det betaler lidt, ikke meget. En slags arbejde i gang. Det tager tid. Så hvad er pointen med det? Hvorfor har du ikke et rigtigt job, som rent faktisk gør at du tjener penge? Jeg elsker det. Du ved, det gør mig glad. Jeg har det sjovt. Det er rigtig sjovt. Jeg elsker at spille computerspil, men jeg tjener ingen penge på det. Ja. Men nu spiller folk computerspil, og putter det på YouTube, og tjener tonsvis af penge. Jaer. Det er sindssygt – YouTube! Wow. YouTube?!!! Undertekser af mig

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *